Ingen stress ...

Det er helt okay at tænke på dig selv

Kender du det?
Gør du dig allerede om morgenen, når du åbner øjnene, bekymringer og tanker igen? Tankerne snurrer bogstaveligt talt i dit hoved? Vi alle bekymrer os en gang imellem, men hvis disse bekymringer tager al din styrke og energi, bør du gøre noget ved det. Hvis du har flere af følgende symptomer, eller et af dem er meget udtalt, bør du handle.

  • Søvnbesvær
  • Koncentrationsbesvær
  • Panik / frygt
  • Spændinger
  • Mavesmærter
  • Migræne
  • Sorg
  • Aggressiv adfærd
  • Stor vrede

Vi alle oplever disse følelser næsten hver dag, ofte flere gange uden at vi er klar over det.
Det udgør et problem for dit helbred, hvis symptomerne er meget udtalte eller hvis du har flere symptomer, og de bruger meget af din styrke og energi. Dette kan føre til en slags kronisk stress for krop og sind.

Kronisk stress gør os trætte, udmattede og energiforladte. Langvarige virkninger kan inkludere udbrændthed, depression, angst, forhøjet blodtryk og andre sygdomme, hvis denne tilstand varer længe. Det er vigtigt at tage symptomerne alvorligt og tage dig selv alvorligt.
Der er flere effektive metoder til behandling af stress.

NLP
Jeg har en NLP coachinguddannelse og kan stå ved din side som coach for at hjælpe dig med at omdefinere dit fokus. På den måde kan jeg hjælpe dig med at komme ud af kronisk stress.

Hypnose
Jeg er uddannet hypnoterapeut (af Floris Weber) og kan hjælpe dig på dette niveau (i de fleste tilfælde) med at hurtigt og effektivt se på, føle og give slip på dine bekymringer og ængstelser.
Damit du aus dem Dauerstress heraus kommst und gesund bleibst.

I min praksis har jeg ledsaget adskillige klienter i deres helbredelser. Jeg kan ikke trylle, "men det er tæt på" ... siger mine klienter.

Healing
Jeg er uddannet Reiki healer og kan helbrede med mine hænder. Jeg kan få de blokerede energier til at strømme igen, så din krop kan aktivere og optimere sine helbredende kræfter.
Jeg har set meget forbløffende helbredelser, og jeg er oprigtigt overrasket over, hvor godt folk heler efter en Reiki-behandling.
Mine hænder bliver meget varme, og mange klienter mærker energien; nogle får muskelkontraktioner, nogle rystes af gamle frygt og energiblokkeringer, og hos nogle intensiveres smerten midlertidigt for derefter at aftage eller helt forsvinde.

eller
Du vælger den fulde pakke med alle tre muligheder. De kan kombineres på en fremragende måde, og resultaterne taler for sig selv.

da_DKDansk