Anmeldelser

Oplev forandring

Motivation: Jeg var helt uden energi og havde problemer med at læse til min studentereksamen, men gennem hypnose med Nadja fik jeg min motivation og lyst til at lære tilbage. I dag studerer jeg til læreruddannelsen i udlandet, og jeg har stadig masser af motivation og glæde ved at lære, som jeg gerne vil videregive til mine kommende elever. Mange tak for din støtte.

Gefühlvoll                                                   Nadja er vidunderlig, både som person og som terapeut. Hun formår at guide en hen til de smertepunkter, der skal føles og frigives under hypnosen, men hun kan også skabe en overvældende kærlighed gennem positive suggestioner, som jeg aldrig før har oplevet. Hun hjælper mig utroligt godt igennem en svær periode, og jeg er meget taknemmelig for, at Nadja er der. Mange tak for alt!

Seminar Jeg mødte Nadja som lærer på forskellige hypnoseseminarer. Det er helt fantastisk og inspirerende at se, hvor empatisk og intuitiv Nadja er i hendes hypnosesessioner. Hun er virkelig autentisk, og det at være vidne til det er den største gave for mig og motiverer mig til at bringe min egen "stil" ind i mine coaching- og hypnosesessioner. På samme tid bemærker man efter hvert seminar, at man selv har oplevet en lille smule heling.

Coaching Samtale                                   Det er forskelligt for hver person, hvor let eller svært det er at acceptere støtte. Jeg vil gerne anbefale det til jer her! I min coaching-samtale (ca. 50-60 minutter) med Nadja kunne jeg allerede bringe mange emner og områder op, og hun kunne give mig meningsfulde tips og forståelige råd med rolig og tillidsfuld tilgang. Det gjorde mig godt, og hvis du overvejer det lige nu, vil jeg opfordre dig til at prøve det! Tak.

Burnout

I en alder af 52 år opdagede jeg opløsningsterapi gennem hypnose. Efter at have fulgt min indre kald tog jeg en grundkursus, som blev ledet af Nadja. Ved slutningen af seminaret vidste jeg, at Nadja har evnen til at føre mennesker ind i deres indre, der kærligt søger og opløser følelsesmæssig smerte sammen med dem. To tilfælde af udbrændthed, psykologiske behandlinger og gentagne ambulante psykoterapier har bidraget meget til at forstå, hvad der går galt. Men Nadja går dybt ind i følelsen. I trance finder jeg sammen med hende oprindelsen til mine emner. Vi opløser stærke følelser ved at tillade dem at være til stede. Jeg bliver overrasket hver gang. Wow... det er altid det første, jeg siger bagefter. Og jeg er fuldstændig fri for udbrændthed.

Tak Nadja!

 

Balance                                     Meget hjælpsomt, når man ønsker at være mere i harmoni med sig selv eller ønsker at bearbejde ting. Nadja er rolig og pålidelig. Derfor er hun den hjælpende hånd, vejlederen eller støtten, der ledsager én gennem sessionen, mens man vandrer rundt i sit sind. 

Motivation i skolen                            Min søn fik behandling for koncentrationsproblemer og manglende motivation i skolen. Allerede efter 2 behandlinger havde vi fuld succes. Derudover er han også meget mere motiveret i hverdagen, ikke kun i skolen. Jeg kan fuldt ud anbefale Nadja og hendes hypnosebehandling.

Seminar                                                                   Ich bin Nadja das erste Mal auf einem Ausbildungsseminar für (therapeutische) Hypnose begegnet und alles war sehr neu und aufregend für mich, aber Nadja fand ich vom ersten Moment an toll! Wir haben dann gleich angefangen, in Kleingruppen zu hypnotisieren, das heißt ein anderer Teilnehmer hat mich hypnotisiert und Nadja war als Coach bei uns dabei. Ich habe gemerkt, wie in der Trance eine Traurigkeit in mir hochkommt, aber ich habe mich nicht ganz getraut, loszulassen. Dann hat Nadja “eingegriffen” und einfach nur gesagt “Alles darf sein” und – zack! – kullerten die Tränen. Das war wunderschön und befreiend. Dann hat sie noch ihre Hände auf meinen Rücken und meine Brust gelegt und es ging nochmal richtig los! Nach dieser herrlichen Abreaktion habe ich mich viel wohler gefühlt und bin mit Nadja in den Pausen des Seminars ins Gespräch gekommen. Ich kann nur sagen: Sie ist super cool. Herzlich, interessiert, witzig – eine echt starke Frau. Was ich von ihr als Therapeutin auf diesem Seminar an mir selbst und an anderen und aus Gesprächen über (Hypnose-) Therapie mit ihr wahrgenommen habe, ist, dass sie im besonderen Maẞe feinfühlig für ihre KlientInnen ist und deshalb sehr intuitiv arbeiten kann. Das hat mich echt beeindruckt!

 Køreprøve Angst                              På Nadja kan man altid stole. Hun er altid til stede og støtter én. Hun har hjulpet mig meget. Takket være hendes hjælp har jeg overvundet min frygt og taget kørekort til bil. Jeg har lagt min fortid bag mig. Jeg går nye veje med meget positiv energi. Hun laver også fantastiske meditationer i gruppen. Fælles meditation forbinder mennesker og skaber en vidunderlig verden fuld af taknemmelighed. Hun gør alt med hele sit hjerte og med meget kærlighed. Jeg kan kun anbefale hende.

Tusind tak, Nadja.

Hjertelig

Nadja er unik i sit arbejde. Hun er varm, kærlig og ledsager dig gennem enhver situation. Hun går fuldstændig ind i dig og er hjerte og sjæl med. Jeg har selv haft en hypnosesession med hende, og jeg ville gøre det igen når som helst.

Find Friheden

Det var en stor lykke og gave at møde Nadja og kunne drage fordel af hendes hjælp. Jeg tror ikke, at jeg nogensinde ville have opnået så meget med en anden terapiform som med hypnose. Nadja gør det rigtig godt, og jeg har aldrig skammet mig over, hvad der foregik inden i mig. Hun har altid formået at løfte mig op. Hun har ført mig til steder i underbevidstheden, der udløser smerte og frygt, som jeg havde undgået at besøge for at undgå disse følelser, men der var også ressourcer, som jeg var adskilt fra. Efter hver session var jeg fuldstændig udmattet, og processen fortsatte indeni mig. Hvis jeg havde spørgsmål om, hvad der skete med mig, om det var rigtigt og en del af processen, kunne jeg altid nå Nadja. Dette gav mig stor tryghed og tillid til, at mine selvhelbredende kræfter var fuldt aktive. Det var meget anstrengende, men indsatsen var dobbelt og tredobbelt værd. Under terapien opdagede jeg, at den sande frihed ligger i at træffe beslutninger om, hvad man gør og hvordan man gør det uden at føle sig drevet af sit liv og uden at forstå, hvorfor man gør ting, man egentlig ikke ønsker, som bare gør livet og især relationerne vanskelige.

Hun kunne hjælpe mig rigtig godt, på trods af at vi bor langt fra hinanden og måtte gennemføre terapien via videokald. Jeg fandt det fantastisk, hvordan hun formåede at tolke og bruge kropssprog og mimik, på trods af denne barrieren, og senere hjalp mig med at blive mere bevidst om det til selvrefleksion.

Livsglæde 

Da jeg først kom til Nadja, havde jeg det meget dårligt. Jeg følte mig ikke længere til stede og fungerede kun på autopilot. Det var svært, da jeg er enlig forælder og opdrager 5 børn, og jeg har 2 voksne børn, der allerede bor for sig selv. Nadja guidede mig gennem hypnose med stor empati og værdsættelse. Hun er fuldt til stede og lader en ikke være alene. Hendes rolige og kærlige væremåde giver en en følelse af tryghed og plads til enhver følelse. Efter hver hypnose føler jeg mig let og fri, og en stor taknemmelighed breder sig. Hun spørger altid, hvordan jeg har det dagen efter, fordi man fortsætter den indre arbejde. Det er simpelthen fantastisk at få en ny følelse af livet og meget anbefalelsesværdigt, især nu i krisen. Fordi jeg ønsker at give mine børn og mig selv et glad, afslappet og kærligt liv.  Tak Nadja Grau            

Lg Fenja

Søsyg 

Jeg havde alvorlig søsyge, hvor Nadja hjalp mig meget med hypnose. Efter hypnosen var søsygen forsvundet, og jeg har siden da altid kunnet sejle uden problemer.

Styrket mod fremtiden Nadja er virkelig en fantastisk, empatisk og kærlig person. Hendes viden og kunnen har personligt bragt mig meget længere og styrket mig i mit liv, min fremtid og mit følelsesmæssige velbefindende. Som hypnoterapeut kan jeg kun anbefale hende, og jeg er utroligt taknemmelig for at have fået lov til at lære hende at kende og for at kunne vokse og arbejde gennem hypnose og samtaler.

Mynsterbryder 

Nadja er en utrolig empatisk og medfølende person. Hendes hypnosesessioner hjælper en med at lære sig selv bedre at kende og forstå sig selv. Hun går dybt ind i det, så man kan give slip på gamle vaner og opbygge nye. Hun støtter en i enhver livssituation, og man kan kun føle sig tryg og godt tilpas hos hende! Hun er en så pålidelig person og har personligt stået ved min side i mange vanskelige situationer, støttet mig og hjulpet mig med at finde mig selv igen. Hun tager individuelt hånd om hver enkelt person og er altid hjerteligt engageret. Allerede efter få hypnosesessioner har jeg oplevet overraskende store forbedringer, som fortsat udvikler sig positivt over tid.

Coaching                                                              At acceptere støtte er forskelligt nemt/svært for alle, og jeg vil gerne anbefale det her! I min coaching-samtale (ca. 50-60 minutter) med Nadja kunne jeg allerede berøre mange emner og områder, og hun kunne med sin rolige og tillidsfulde tilgang give mig meningsfulde råd og forståelige handlingsanvisninger. Det gjorde mig godt, og hvis du lige nu overvejer det, vil jeg opfordre dig til at prøve det! Tak, Nadja =) Vi ses snart.

Min Erfahring med Nadja                             Nadja er fantastisk! Hun giver aldrig op og holder fast. Hendes empati og livserfaring definerer hende. Dem, der kender hende, vil ikke undvære hende længere.

Hvordan jeg oplevede behandlingen                                            Nadja har fulgt mig gennem nogle livsfaser i trance med sit store hjerte og empati. Som kollega vurderer jeg hendes kunst som hypnose-terapeut som meget værdifuld og effektiv. Jeg takker dig af hjertet!

Min Hypnose erfaring                         Nadja formåede med sin følsomme tilgang at bryde igennem min hårde skal af gamle tankevæv og overbevisninger. Jeg følte mig meget tryg hos hende, og jeg er begejstret for hendes tilgang.

Min Hypnose erfaring                                Nadja formåede med sin følsomme tilgang at bryde igennem min hårde skal af gamle tankevæv og overbevisninger. Jeg følte mig meget tryg hos hende, og jeg er begejstret for hendes tilgang.

Letthed                                              Jeg kan kun stærkt anbefale hypnose hos Nadja. Det har hjulpet mig fantastisk godt. At åbne sig op og lade bekymringerne falde fra session til session.

 

Angst for veps

Siden min barndom har jeg haft en ret stor frygt for bier, hvepse og lignende insekter. Når en af dem kom i nærheden, blev jeg straks anspændt, og hvis den blev ved med at være i nærheden, løb jeg panisk væk efter få sekunder. For to uger siden havde jeg en session med Nadja. Først kunne jeg ikke rigtig forestille mig, at det virkelig kunne hjælpe. Men nu har jeg haft mange møder med de små væsner, og det er helt afslappende! JEG er helt afslappet! Tak for det! Jeg kan nu nyde mange ting på en helt anderledes måde!

da_DKDansk