Har du masser af selvtillid, og fylder dit karisma hele rummet?

Transformér dit liv

For det første kan det naturligvis skyldes din publikums smag, de har simpelthen ingen sans for ægte elegance og skønhed. På den anden side kan det også skyldes din selvopfattelse, der adskiller sig en smule fra den fremmede opfattelse. Hvis du efter øvelsen ikke er kommet til det ovenstående resultat, men i stedet er overbevist om, at du måske giver et lidt ynkeligt indtryk,
Usikkerhed og nervøsitet manifesteret, skal du absolut fortsætte med at læse og udføre den ultimative øvelse. Stil dig oprejst med hoftebrede ben. Træk derefter skuldrene tilbage, træk let maven ind og spænd din bagdel og tryk begge hænder mod hofterne. Smil også, selvom det føles som et automatisk smil, smil, så dit hele ansigt bliver til et smil, løft nu dit hoved lidt op, så det kigger lidt mere op end lige ud mod jorden. Luk derefter dine øjne og mærk nøje ind i din holdning og din krop. Mærk hvordan du står, mærk det faste greb om benene og bemærk, hvordan du føler dig. Åbn nu dine øjne og gå 5-8 skridt frem og tilbage og bemærk, hvordan du føler dig. Mærk hvor sikre dine skridt er. Stil dig så igen, luk dine øjne og forestil dig, at du træder ind i et rum, et rum hvor der er mennesker. En situation, hvor det tidligere har været svært for dig. Forestil dig, hvordan du stråler af selvtillid, med fast holdning, når du præsenterer dig selv. Forestil dig præcist situationen, hvor du træder ind i rummet, menneskene, de vurderende blikke, stemmerne, lydene og lugtene. Ret din kropsholdning som beskrevet ovenfor, hvis du er sunket sammen. Forestil dig nu, hvordan du går gennem rummet med denne nye holdning, hvordan du smiler og stråler af selvtillid.

"Nu åbner du øjnene og fortsætter med at forestille dig, at du går gennem dette rum med din nye holdning, og gå frem og tilbage et par gange. Føl, hvordan du har det, hvordan dine skridt er, din fart, dit smil.
Vil du indtage rummet med din udstråling og blot føle dig godt tilpas, så øv, øv, øv. Start først i dit eget hjem, derefter foran et lille publikum, måske når du handler ind, på arbejdet eller ved andre lejligheder, hvor det er lettere for dig. Hver gang du føler, at du kan det nu, øg sværhedsgraden. Udfordre dig selv mere og udvid din komfortzone. Når dagen endelig kommer, hvor du skal optræde, så gør alt nøjagtigt som under øvelsen, og lad din krop indtage den nu velkendte følelse af din kraftfulde holdning og få rummet til at stråle.
Denne øvelse er meget, meget kraftfuld. Måske føler du dig som jeg i begyndelsen, hvor det føltes helt mærkeligt, men stol på kraften i dit sind og den fantastiske støtte fra din kropshukommelse. Din krop ønsker at føle sig sikker, og gennem mange gentagelser vil din krop føle sig tryg ved den nu velkendte holdning. Nyd at øve dig, og ja, det må gerne være sjovt. Vær kærlig mod dig selv under øvelsen. Ach ja, se gerne et par YouTube-videoer, hvor mennesker går på scenen. Mange løfter hænderne i luften, lytter til powermusik, smiler eller ler og går med fjedrende skridt på scenen. Disse mennesker bruger præcis denne teknik, de støtter sig selv med disse positioner for at fremkalde følelsen af selvtilid, glæde og kraft. Vær lige så smart og gør dit liv lettere.

Har du masser af selvtillid, og fylder dit karisma hele rummet?
Ja!

Hvordan kan jeg fortsætte med næsten ubesværet at holde ulykke i mit liv?

parking-space-geab689128_1920

"Tip 1: Kritiser alt

 Hold altid fokus på fejlene hos dine medmennesker. Tal om dem bag deres ryg og sørg især for at nedgøre dem. Lav sarkastiske bemærkninger, når du kan. Kritiser alt, hvad de gør, og gør deres fejl større, mens du vender deres gode egenskaber til noget negativt. For eksempel kan du afsløre Irenes venlige og hjælpsomme natur som indsmigeri og uægthed. Eller du kan fremstille nogen, der har mere penge end dig, som arrogant og bedragerisk, der kun handler til deres egen fordel. 

 Hvis du mestrer dette tip, vil du helt sikkert fortsætte med at være succesfuldt ulykkelig, men hvis det ikke er nok ulykke for dig, så sørg absolut for at se på de andre 2 tip. 

 Tipp 2: Offeret

Hvis du virkelig vil sikre dig, at lykke virkelig ikke kommer til dig eller i det mindste hurtigt går væk igen, så kan du bruge dette tip. Offeret kan ikke gøre noget for sin situation; alle andre er ansvarlige og frem for alt skyldige. Husk virkelig godt på, at du skal give alle skylden og konstant gøre dig klart, at du ikke kan ændre noget, fordi de andre er skyldige. 

Dette er et genialt trick for altid at kunne holde ulykken inden for rækkevidde. Hvis du har haft en smertefuld barndom, ligesom de fleste af os bærer også traumer, fordi de mennesker omkring dig bevidst har skadet dig eller ikke har hjulpet dig så har du allerede et godt grundlag, hvis du giver dem skylden for din ulykke og dermed fratager dig muligheden for handling, kan du bekvemt læne dig tilbage. 

 Undgå mennesker, der fortæller dig, at du ikke er ansvarlig for, hvad der er sket dig, og at du kun er ansvarlig for, hvordan du reagerer på det. Nogle siger også, at disse oplevelser og traumer kan helbredes, men du bør holde dig væk fra disse personer og de hjælpsomme metoder. Hvis du konstant skylder andre skylden, forbliver du ulykkelig og overgiver al magt til de andre personer. Hvis du følger de første to råd, er du godt rustet til at pleje din ulykke. Med tip nummer 3 har du den ultimative chance for at styrke din ulykke dagligt, så du helt sikkert kan forblive ulykkelig. 

 Tipp 3 Konsumere dårlige nyheder

 Hvis du vågner om morgenen og måske er i godt humør, og det i ekstreme tilfælde kan ende med en følelse af lykke, så anbefaler jeg dig at lytte til nyhederne. 

Nyhederne vil hjælpe dig med hurtigt at bringe dig tilbage til den ulykkelige virkelighed, som du har valgt. 

Hvis nyhederne ikke hjælper, så læs på Facebook om den aktuelle situation i landet og verden. Læs om krige, sygdomme og andre kriser, som måske påvirker dit liv i dag, i morgen eller måske aldrig. Dette vil hurtigt gøre dig helt ulykkelig, hjælpeløs og frem for alt føle dig overladt til dig selv. Det vil hurtigt gøre dig bevidst om, at du ikke kan ændre noget, og (tip 2) at du kan give skylden for verdens situation til andre. Jeg ved, at disse tre tips er geniale til at fastholde og forstærke alt ulykkeligt. Jeg har med succes anvendt dette i årevis og har givet mig hen til hjælpeløshed, angst eller er blevet vred på skyldige, som har påvirket mit liv så meget. 

Det har taget årtier for mig at forstå, at jeg har tilladelse til at tage ansvar for mit liv, hvis jeg vil gå fra ulykke til lykke. Jeg er ikke skyld i den smerte, der er blevet påført mig, men jeg er ansvarlig for min heling. Dette har givet mig magten over mit liv. 

Er jul en fest af glæde eller en årligt tilbagevendende mareridt?

Når jeg tænker på jul og juletid, føler jeg en blanding af glæde og stress. Jeg synes, at traditionerne og den festlige stemning er smukke, men samtidig føler jeg presset for at finde den perfekte gave og leve op til alle forventningerne. Jeg tror, at julen kan være så polariserende, fordi den er forbundet med både familiehygge og materielt fokus. Jeg tror, at Freudenbarometeren ville vise en gennemsnitlig til lidt over gennemsnitlig glædesniveau.

Luk straks efter du har læst øvelsen, dine øjne og tag 3 dybe indåndinger.

Forestil dig nu, at juletiden lige er begyndt. Mal det levende for dig - musikken,

Pynten, duftene, menneskene, julefesterne og alt, hvad der falder dig ind om adventstiden.

Og i det næste skridt forestil dig, at det er juleaften! Du er sammen med mennesker eller måske alene, gaverne, maden, juletræet, alt hvad der udgør jul for dig.

Måske er du også alene, så forestil dig tv-programmet, maden, følelserne og tankerne.

Hvis du har udført begge små øvelser, hvordan ville du beskrive din juleglædesbarometer, hvor 10 er det bedste og 1 er ingen glæde?

Pre-juletid 1-10

Julen 1-10

Hvis du nu ved, hvor din juleglædesbarometer står, vil jeg bede dig om at fortsætte.

at tage et skridt videre. Et skridt mod årsagen til tallet på dit barometer

Igen vil jeg bede dig om at lukke øjnene og tage nogle dybe åndedrag.

Derefter vil jeg bede dig om at rejse tilbage til din barndom til en julefest, der svarer nøjagtigt til det tal på barometeret.

Når du er ankommet, skal du kigge dig omkring og mærke, hvordan du har det, hvem du er sammen med, gaverne, stemningen, træet, maden, duftene - alt hvad der kommer dig i tankerne. Når du også har udført denne øvelse, ved du måske nu, hvorfor din

 Julebarometer har præcis dette tal, Hvis det er et højt tal og gode minder, tillykke, din juletid er omsluttet af julestemning.

Hvis det er et lavt nummer, kan du helt selv bestemme, hvad du vil gøre med det.

Hvis du gerne vil bruge denne eventuelle nye viden, kan du f.eks. undersøge og føle alle de følelser, der er forbundet med din julehukommelse. Jeg vil dog gerne anbefale dig, at hvis det er meget følelsesmæssigt belastende for dig, at du finder en ledsager til at guide dig gennem disse minder. En ledsager i mørket giver tryghed, og det gør det lettere at tage skridtene.

Hvorfor du kunne gøre det for dig selv?

Så juletid også kan være en tid af glæde for dig. Måske ønsker du at

give dine børn præcis denne glæde?

da_DKDansk