Coaching

Hvad er en coaches opgaver?

En coach er en slags vejleder, der fører en fra A til B. Coachen er ikke ekspert på et område, som for eksempel en rådgiver, der kan rådgive en målrettet om et emne.

En coach går ud fra, at du allerede har løsningen inden i dig og ledsager dig i din proces for at finde din egen løsning. Ideelt set er en coach veluddannet og har gode teknikker til at støtte dig på vejen mod målet. Coaching er en løsningsorienteret proces. I hvilke livssituationer kan coaching støtte dig?

Klienten kommer typisk med et konkret problem eller mål til coaching. Årsagerne er meget forskellige og inkluderer ofte konflikter i privatlivet eller i en arbejdssituation. Nogle gange er det generel utilfredshed med ens livssituation eller følelsen af at være fanget i en ond cirkel, der motiverer folk til at søge en coach. Coaching kan hjælpe dig med at opnå sikkerhed i din proces, træffe beslutninger, mærke dine egne behov, værdier osv.

at opdage og måske ændre, skifte perspektiv, finde nye perspektiver, genevaluere problemet og meget mere. Coaching er en fremragende metode til at opnå større klarhed om en situation.


Her er nogle af de hyppigste emner:

 At opnå mål

At skifte arbejdspladsen

At finde ens kald

At finde meningen med livet

At finde ressourcer

En ny livspartner

At afklare forholdsproblemer/-mønstre

At opdage og ændre mønstre

At træffe beslutninger

At skabe klarhed

At finde nye muligheder

At tænke stort

At transformere Personligheden

Coaching er velegnet til alle udfordringer, der ikke er baseret på dyb trauma. Det kan også være en hjælp til at identificere og finde ud af, om andre behandlinger kan hjælpe med at nå dit mål. Coaching er en god måde at se sig selv og sit liv fra en ny og anderledes perspektiv.

Den nye perspektiv

Den nye perspektiv ændrer ofte mange ting, f.eks. partneren eller kollegerne på arbejdet og alle dem, du møder undervejs. I virkeligheden er det den "nye brille", hvormed du nu ser verdenen, der får dig til at reagere og interagere på en helt ny og bedre måde. Dette fører til, at du føler og opfatter ting anderledes. Det betyder, at verdenen omkring dig reagerer på nye måder, eller at du ikke længere føler dig angrebet af deres adfærd og særheder. Det kan faktisk ændre en hel masse på meget kort tid.

Jeg er personligt uddannet som NLP-coach og har gennemført 4 forskellige uddannelser inden for dette område.

 

da_DKDansk