Hvor dejligt, at du er her!

Mine første skridt på vejen til helbredelse

Det hele begyndte med et NLP-coachingseminar, som jeg deltog i på mit arbejde. Der følte jeg mig som "Wow, det her er livsforandrende for mig!". Men hurtigt følte jeg, at det ikke helt kunne nå mig i dybden, og at der var meget indeni mig, der skreg efter helbredelse. På et andet NLP-seminar lærte jeg hypnose at kende og følte, at hypnose påvirkede mig meget dybere. Jeg besluttede mig for at gå i hypnosebehandling. Ikke fordi jeg havde det dårligt, men fordi det på en eller anden måde heller ikke gik rigtigt godt - jeg havde alt, hvad jeg ønskede mig: en fantastisk familie, et hus og et job, som jeg virkelig kunne lide. Alligevel havde jeg ofte et slør af tristhed over mig. Jeg var meget bange for at ende i en depression, da det var et stort tema i min barndomsfamilie. Allerede efter den første hypnosesession vidste jeg, at det her var nøglen for mig og min helbredelse.

Tilfældigvis mødte jeg vores familieengel, Ellen Monske, under det intensive seminar hos Floris. Ellen var Floris' seminarledsager før mig. Ellen Monske var og er den absolut bedste hypnosebehandler, jeg kender. Men Ellen er langt mere end det, hun har hjulpet mig og min familie gennem meget.

I vanskelige tider har hun båret og støttet mig og min familie. Med hendes kærligt hjertelige væsen, hendes fantastiske energi og hypnose har hun guidet andre på vejen til deres egen helbredelse. Ellen fylder rummet med lys, og hun har den helt specielle evne til at hjælpe mennesker ud af deres mørke. Ellen er helt sikkert blevet sendt for at bringe helbredelse til verden. Jeg kan ikke med ord udtrykke, hvad denne fantastiske kvinde har gjort for mig og min familie, og stadig gør den dag i dag.

Af en anden tilfældighed lagde jeg mærke til under en session med en af mine klienter, at mine håndflader skiftede farve, prikkede og blev varme. Jeg bemærkede det med forundring og holdt derefter intuitivt mine hænder over min klients hoved. Hun kunne mærke min energi og fandt det meget behageligt.  

Indtil den dag var jeg fast overbevist om, at mennesker kun kunne være håndhealere, hvis de blev født som sådan. På en måde havde jeg ret, for vi er alle født med denne gave. De fleste af os, ligesom mig, er uvidende om det. Jeg søgte derefter på internettet og fandt, igen helt tilfældigt, den perfekte Reiki-mester. Christo Blaak var også en af de mennesker, der ændrede mit liv. Jeg fik ikke kun lært Reiki og åbnede mig mere spirituelt, jeg modtog også helbredelse for mine mest smertefulde traumer.

Derefter mødte jeg Mike Raven, der anvender shamanistiske helbredelsesmetoder. Jeg deltog i adskillige kakao-ceremonier og modtog også individuelle sessioner. Jeg lærte mere og mere om mig selv, transformerede min indre smerte og mine værste traumer, og samtidig indså jeg, at jeg havde brug for mange metoder og mennesker. Jeg begyndte at integrere energiarbejde, Reiki, hypnose og endda trommer og musik i mine klientsessioner. Jeg troede, at jeg nu vidste alt, hvad jeg havde brug for, for at kunne guide mine klienter gennem dyb transformation. Ja, mine klienter var meget tilfredse, og ja, de oplevede dyb transformation. Men så kom der et punkt, hvor jeg ikke kunne komme videre i min egen helingsproces. Og igen åbnede "tilfældigheden" en dør for mig. Jaap van Etten kom ind i mit liv. Jaap blev sendt fra himlen til mig - okay, det var Christo Blaak, der anbefalede ham til mig. Jaap healer med frekvenser. Han kunne opløse mit hovedtraume endeligt, og han åbnede helt nye verdener af helbredelse for mig.

vist mig og ladet mig erfare, hvad alt der kan være muligt. Alt er muligt! Mange år senere deltog jeg i en NADA-kursus for at udnytte kroppens egen energi til helbredelse og bringe balance til mit eget system. Grundlæggende set er det balancen, der ligger til grund for hver af disse helbredelsesformer. En krop, der er i balance med sindet og sjælen, er en sund krop (energikrop). Jeg har lært så meget på min rejse og mødt så mange fantastiske mennesker, der har fulgt mig på min vej til helbredelse og som healer. Jeg er dybt taknemmelig og ydmyg. Jeg er blevet en helt anden person, mit hjerte har åbnet sig, og mine evner er blevet finere og finere. Intuition, indtryk,

Energi og forbindelsen til Moder Jord og universet følger mit liv og hver af mine sessioner. I starten af min rejse oplevede jeg ting, forstod dem og omsatte dem derefter til en indre visdom. I dag kan jeg opfatte og mærke så meget mere, for der er så meget mere mellem himmel og jord.

En række tilfældigheder

Det blev efterfulgt af mange intense sessioner. Derefter besluttede jeg, at jeg gerne ville lære at anvende hypnose på andre, og jeg tilmeldte mig forskellige hypnoseuddannelser. Den absolut bedste uddannelse var den "Intensive Hypnoseuddannelse" hos Floris Weber. Og som tilfældigheder ville det, havde jeg efter min uddannelse heldet at blive Floris' seminarassistent, og så har jeg i årenes løb lært meget af Floris. Jeg har lært meget om mig selv, hvordan jeg kan lede seminarer, hvordan jeg kan guide mennesker gennem vanskelige processer, og hvordan det føles at blive mere autentisk hele tiden. Pludselig var jeg i kontakt med mine følelser og behov og følte mere og mere, at jeg ønskede at dykke endnu dybere ned i helingsprocessen. Det var som en stemme i mig, der guidede mig dybere og dybere ind i helingsprocessen. Jeg fik lov til at mærke på min egen krop, at helbredelse af barndomssår, traumer og andre blokeringer er mulig. Jeg fik lov til at opleve, hvordan mit liv ændrede sig. Livsenergi, glæde og især mellemmenneskelige relationer forbedrede sig enormt. Min frygt for autoriteter og mine tvivl om mig selv blev mindre og mindre. Gang på gang kunne jeg opfatte mine styrker mere og mere. Jeg oplevede helbredelse. 

Jeg kunne mærke mig selv, og hvad der er endnu vigtigere, jeg ønskede at mærke mig selv! Pludselig føltes det godt at være mig selv. Tidligere kunne jeg aldrig lide at se mig selv på billeder, det ændrede sig også. Jeg kunne også acceptere personen i spejlet, selvom den var langt fra det ungdommelige ideal.

Jeg har fået en kæmpe gave - mig selv!

Og denne store gave vil jeg gerne give videre. Jeg ønsker, at også du kan føle glæde ved livet og kan se dig selv i spejlet med accept.

da_DKDansk