Lev uden smerte

Aktivér de selvhelbredende kræfter i dig

Smerte
Først og fremmest er smerte en vigtig beskyttelse af vores krop for at undgå skader. Smerten bevarer os for at gå med et brækket ben og tvinger os til at tage en pause, som kroppen har brug for at helbrede. I min behandling skelner jeg mellem akut smerte og kronisk smerte.

Akut smerte Mennesker med akut smerte såsom akut migræne behandler jeg gerne med en kombination af hypnose og Reiki. Ved akutte smerter arbejder jeg primært med suggestionshypnose, hvilket betyder at klienten ledsages af hypnose og derefter bare kan følge min stemme. Kroppen implementerer forslagene (det jeg siger), og smerten aftager eller forsvinder. Med Reiki (energi arbejde) kan kroppen aktivere sine selvhelbredende kræfter, og smerten kan gå. I den akutte fase af smerten arbejder vi med smerten som symptom og lindrer enten smerten eller lader den gå helt. Med hypnose kan vi fremme helingsprocessen f.eks. efter operationer, knoglebrud, betændelse og andre akutte sundhedsmæssige problemer. Med Reiki aktiverer vi selvhelbredende kræfter og kan således reducere smerte, reducere hævelse og hjælpe kroppen med at helbrede hurtigere. Jeg har haft gode erfaringer med at forberede kroppen til kirurgiske indgreb og dermed fremskynde helbredelsen.

Kronisk smerte
Enhver, der nogensinde har haft kroniske smerter, ved, hvor meget ens liv bestemmes af denne smerte, og hvor store begrænsningerne kan være. Når kroppens naturlige advarselssignaler bliver til permanent smerte, kan hypnose og Reiki ofte hjælpe.

I hypnosen kan hjernen opleve, at det er muligt at være fri for smerte igen. Hvis smerter vedvarer, er det vanskeligt at afbryde det, og det er netop her, hvor vi ved hjælp af hypnosen kan begynde, simpelthen at lære kroppen, at være smertefri igen. Men det er ikke alt. Med opløsende hypnose er det muligt at spore årsagen til smerten og opløse den. Min erfaring er, at klienter i hypnose kan forbinde en underliggende følelse med smerten. Jeg havde en patient med kroniske mavesmerter. Hun blev undersøgt af forskellige læger, og alle testene var uden resultater. Men hun havde stadig alvorlige smerter. I hypnose var det meget let for hende at få forbindelse til smerten, og hun følte stor tristhed, en tristhed, som hun ikke havde været i stand til at udtrykke som barn. Sorg om sin afdøde mor. Efter at hun følte sorgen, efter nogle få sessioner, aftog hendes smerte.

Budskabet om smerte er meget vigtigt. Jeg er overbevist om, at vores krop viser os smerte af en grund. For eksempel, hvis du har hyppige migræne, kan du se på årsagen. Hvad kæmper jeg med, hvad giver mig hovedpine? Derfor anbefaler jeg mine klienter, at når migræne er forbi, ser de på årsagen til de tilbagevendende smerter. Årsagen til smerter som migræne, rygsmerter, mavesmerter, muskelsmerter, slidgigt, gigt, nervesmerter og menstruationssmerter kan ofte være relateret til vores følelser og de fangede følelser som tristhed, vrede, skyld og skam. Disse fangede følelser kan manifestere sig i fysiske symptomer og sygdomme. Med hypnose er det muligt at løse de underliggende følelser.

Den kroniske smerte fører ofte til søvnforstyrrelser, og klienterne kommer ind i en smertecyklus og søvnmangel, som gensidigt forstærker hinanden mere og mere. Den resulterende mangel på energi tager meget af drivkraften. Mange af mine klienter er så begrænsede, at de lever mere og mere isoleret. På grund af smerten kan de ikke længere deltage i det sociale liv. En klient sagde, at hun var bange, når hun fik en invitation, fordi hun ikke vidste, hvordan hun havde det den dag, og hun ville gerne se sine venner og familie og ikke skuffe dem. De fleste kunder føler sig hjælpeløse, ængstelige og vrede, og mange beretter, at de simpelthen føler sig magtesløse, fordi de ikke ved, hvad de skal gøre. De lider meget af situationen. Livsglæden er ved at aftage, og for nogle får et depressivt humør oveni smerten.

I hypnose kan vi nærme os årsagen til smerten trin for trin og løse den. Frem for alt kan vi mindske eller stoppe den yderligere ødelæggelse af nerver, muskler og led. Hvis spændingen i musklerne aftager, fordi vi har løst årsagen til frygt, sorg eller skyld og således reduceret stress i kroppen, kan kroppen begynde at slappe af og helbrede igen.

Jeg har en klient, der ved hjælp af hypnose, endelig har været i stand til at sove om natten. Hun har haft søvnløshed siden barndommen. Derefter var der kommet nerver og muskelsmerter med betændelse i leddene til. Ved hjælp af hypnose kom hun tættere på de underliggende følelser og opløste dem lidt efter lidt. Hun var i stand til at stoppe med at tage smertestillende medicin, hun har kun lette smerter og kan sove hver nat. Hun er fuld af energi. Hun synes at det er helt utroligt, at hun kan bevæge sig igen og deltage i festligheder og udflugter. Hun er så glad for, at hun kan danse igen, som hun strålende fortalte mig under den sidste session. Familien har det også meget bedre, fordi hun igen kan være en aktiv mor og deltage i familielivet igen. Den livsglæde, som hun troede, hun havde mistet, er tilbage

Bemærk: Jeg er ikke læge eller alternativ læge. Jeg stiller ikke diagnoser.

Hypnose-, coaching- og Reikibehandlinger erstatter ikke behandlingen af ​​en læge, psykolog eller alternativ praktiserende læge. De er dog en meget værdifuld tilføjelse til igangværende behandlinger og understøtter og fremmer kroppens selvhelbredende kræfter.

Nuværende medicinske behandlinger og ordrer skal fortsættes, eller fremtidige bør ikke udsættes eller udelades.

da_DKDansk