Vægttab gennem hypnose

Opnå letheden ved at være

Hypnose kan hjælpe dig med at reducere overvægt eller slippe helt af med det. Hypnosen hjælper på to forskellige niveauer. Lad os se nærmere på overvægt.

Vi skal se på, hvad der egentlig ligger bag spiseadfærden. At spise for meget eller spise meget sukker, chokolade osv. fungerer som en effektiv kompensation for negative følelser. Det er en hurtig løsning og har en tydelig hensigt, nemlig at få os til at føle os godt tilpas - i det mindste for en kort periode.
Alt, hvad vi gør, gør vi af denne drivkraft, vi ønsker at føle os godt tilpas. Derfor er diæter heller ikke bæredygtige, fordi vi fjerner kompensationsmekanismen. For at sætte det simpelt: Vi har det ikke godt længere. Og fordi vi gerne vil bevare os selv, vil vi gerne have det godt. Derfor vil vi hjælpe os selv ved at spise mere, ofte også sukkerholdigt. Når vi ser på det på denne måde, giver det fuld mening at beholde denne strategi, det handler ikke om mangel på disciplin. At vi ikke kan overholde diæterne har noget at gøre med vores overlevelsesevne. At spise for meget er meget mere end blot at spise for meget.

Den dårlige samvittighed, fordi vi igen ikke har overholdt den 25. diæt, kan derfor trygt sættes til side.
Hvad kan jeg gøre, når jeg spiser mere end godt er for min krop, fordi min sjæl er sulten? Når sjælen sulter, skal den have næring. Det kan være mad, men man kan også stille sjælens sult ved at opløse de negative følelser og blokeringerne. Hvis disse følelser ikke længere stikker og gør ondt, har du ikke brug for mad som kompensation. Det betyder, at vi gennem hypnose kan opløse eller mildne de negative følelser, din sjæl får den næring, den har brug for.

Gennem hypnose kan vi skridt for skridt nedbryde disse negative følelser, lag for lag. Det tager tid og kan bringe mange negative følelser frem i lyset, men også meget ny energi og livsglæde. Ofte viser de første succeser sig ret hurtigt, men nogle gange tager det lidt længere tid. Det er en proces, der arbejder for dig. Jeg vil støtte dig og gå vejen med dig. Hvis du er åben over for hypnose og er klar over, at hypnose ikke er magi, hvor hypnotisøren blot knipser med fingrene og alt er godt, så har du meget gode chancer. Dit liv vil igen blive lettere og beriget med mere livsglæde, energi og selvtillid.

Der er en undersøgelse fra University of Thuringia, som bekræfter, at hypnose er effektiv til vægtreduktion og til at opretholde den nye vægt. Undersøgelsen viser også, at deltagerne under og efter hypnosesessionerne har fået mere livsglæde.

Vores spisevaner påvirkes af vaner. Vores spisevaner er i høj grad præget af vores opvækst, vores sociale kreds og de traditioner, vi holder fast i.

da_DKDansk