Lad ikke forhindringer vokse store

... for en lykkelig barndom og ungdom

Jeg er uddannet pædagog og jeg har arbejdet med børn og unge og deres forældre i over 20 år. Derudover er jeg mor til 4 store børn. Jeg kender de mange udfordringer, som en aktiv mor har, og hvordan det føles, når barnet ikke trives. Fra min egen erfaring ved jeg også, hvad det kan gøre ved barnet, men også ved hele familien, hvis et barn ikke har det godt, for eksempel i skolen, med vennerne, i tilfælde af mobning eller alvorlig sygdom.

i min hypnoseklinik har jeg stor succes i arbejdet med børn og unge. Det er meget vigtigt for mig at hjælpe børn og unge til at leve et godt og positivt liv. Jeg gør dette med en masse glæde og energi.

Det er dejligt at arbejde med unge mennesker. De er meget tæt forbundet med deres indre verden og deres følelser, og de er på en helt naturlig måde åbne overfor forandring.

I løbet af deres daglige liv er børn og unge meget ofte helt naturligt i en slags hverdagstrance. Du har helt sikkert bemærket, hvor optaget børn kan være i deres spil, når de ser film, spiller computerspil eller er i deres fantasiverden. Denne type fordybelse svarer til den tilstand vi opnår med hypnose, et fokus, hvor dit barn kommer i tæt kontakt med sine følelser, sin indre verden og sin tro.

Hvis for eksempel barnet har opbygget et indre billede som ”Jeg er ikke god nok”, “Jeg kan ikke gøre det”, “Jeg er ikke smart nok”, kan vi arbejde sammen med disse overbevisninger og indre billeder i hypnose. I hypnose kan vi omdanne disse negative tanker til positive overbevisninger og indre billeder ... "Jeg er god nok", "jeg er hvad jeg er", "jeg kan og jeg er smart"!

Det vil ændre barnets opfattelse af sig selv og dermed dets adfærd. Hvis barnet nærmer sig opgaver med selvforståelsen "Jeg kan", vil dette have positive resultater og vellykkede oplevelser. Disse succesoplevelser beviser for barnet igen og igen, at det virkelig kan. Barnet vil opleve verden med succes og opbygge tillid.

Når et barn er selvsikker og føler, at det er gode nok, udstråler det også selvsikkerhed og påvirker dermed sine omgivelser og den måde, det behandles på.

Jeg havde en 12-årig pige i behandling, hun havde meget lavt selvværd og var på vej ind i en depression. Hun havde allerede været hos skolepsykologen og et par måneder i behandling hos en psykolog, før hun kom til mig. Hun var ked af det og troede ikke, at hun var okay, og at de andre i klassen havde ret i, når de drillede hende. Hun havde det dårlig med sin krop og var begyndt at spise for meget.

I hypnosen arbejdede vi meget med de erfaringer, hun havde gjort i sit tidligere liv og arbejdede med overbevisningerne, hun havde. Hun har været på min klinik 5 gange, og allerede efter den første gang kunne hun og hendes mor berette om mange positive ændringer. Hun lærte dengang, at det var okay at sige "nej" til folk, der havde overskredet hendes grænser, at hun har det godt med dette, at hun var nødt til at vise, hvordan hun har det, og at hun har det fint, som hun er.

Hun blev meget mere glad, hun vil være sammen med sine venner igen, få nye venner, hun var ikke så sårbar, når nogen kritiserede hendes adfærd, fordi hun kunne skelne mellem sin opførsel og sin person. Under det første forløb havde hun tabt de første to pund. Hendes liv fik en ny retning, lærerne spurgte til hendes adfærdsændring, for nu gik hun bare til opgaverne og bad om hjælp, når hun ikke vidste, hvad hun skulle gøre. I modsætning til førhen i tiden, hvor hun bare sagde, "jeg kan ikke."

De områder, jeg arbejder mest med hos børn og unge, er:

 • Lav selvtillid / selvværd
 • Angst (overdreven frygt, frygt for præstation, frygt for adskillelse)
 • Sengevædning
 • Følelsen "Jeg er ikke god nok"
 • Ensomhed
 • Hjemve
 • Problemer med koncentrationen
 • Problemer på grund af en skilsmisse
 • Spiseforstyrrelser
 • Maveproblemer
 • Migræne
 • Fobier
 • Vrede / aggression
 • Jalousi (søskende, ny partner)
 • Skoletræthed
 • Depression

 

Når jeg arbejder med dine børn, er det meget vigtigt at arbejde med jer forældre. Det giver ofte meget mening, hvis I som forældre arbejder med i form af coaching eller nogle gange med hypnose. Der er mange udfordringer, der bedst løses sammen.

Vi arbejder tæt sammen, når vi vælger en hypnose-session til dit barn.
Vi vil tale sammen i telefon for at afklare, hvilke udfordringer du står over for, og hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Vi taler om de specifikke problemer, og hvor længe de har eksisteret. Men vi taler også om de vigtigste oplevelser, dit barn har haft i sit liv, og om hvordan disse har påvirket dit barn. Vi vil tale om symptomer og mulige årsager, og du får mulighed for at sige, hvad du forventer af positive ændringer gennem hypnose for dit barn. Vi vil også tale om, hvordan du kan tale med dit barn om behandlingen, så det føler sig trygge og ved, hvordan forløbet kommer til at forgå.
Det er vigtigt, at vi kender disse svar, inden vi møder dit barn på klinikken, så jeg kan koncentrere mig fuldt ud om dit barn, og så dit barn kan føle sig godt og trygt med mig. Når vi har talt med hinanden, og dit barn er klar, venter forældrene normalt i venteområdet. Men nogle gange er det bedst, hvis du bliver hos dit barn under hele sessionen. Vi arrangerer dette individuelt.

Jeg er bundet til fortrolighed.

da_DKDansk