Healingsmassage

 Healingsmassage er en kombination af healing og massage. Massagen gør at energierne har nemmere ved at cirkulere rundt i din krop og healing afbalancere krop og sind.


Balance i sind og krop

En Klient svarede mig, da jeg spurgte hvordan, vil du beskrive healingsmassagen?

 ”Det er svært at finde de rigtige ord, det er noget man må opleve for at forstå hvor fantastisk det føles”. 

Massagen og healing i ‘et gør, at både krop og sind kan slappe helt af. 

Imens du ligger og nyder healingsmassagen, drømmer du dig langt væk, og her har din krop, din sjæl, og dit sind muligheden for at restituere og komme i balance. 

Balancen er vejen til en sund krop og psyke. Når du er afbalanceret kan kroppen restituere sig selv idet den aktiverer og udnytter dine egne selv healings kræfter. 

Hvorfor er healingsmassagen lige noget for dig? 

Den er til dig, når du vil forkæle dig selv via en dejlig afbalancerende behandling, og for at opnå mere: 

– Ro og afslapning

– Forbedre din søvn

– Styrke immunsystemet

– Blive mere aktiv

– Mindske smerter eller komme af med dem (migræne, kroniske smerter…)

Hvordan arbejder vi med årsagen?

Mange psykologer siger “Det må du lære at leve med”, hvor imod jeg siger „Lad os se hvad vi kan gøre“, der findes så uendelig mange muligheder, lad os sammen finde den rigtige vej for lige netop dig.

Der er mange forskellige muligheder, f.eks. gennem samtaler, hvor vi arbejder med gamle overbevisninger, mønstre, og følelser i trancen. 

I trance kan vi arbejde med vores underbevidsthed, her løsnes blokader, gamle emotioner og følelser, så at vi kan befri os fra deres negative indvirkninger på vores liv.

Min erfaring er at vi alle har mødt små og større udfordringer igennem vores liv, disse har ofte sat præg på vores opfattelse af verden (meget) negativt. Det kommer så til udtryk i forskellige grader af ens liv, hvor det berører vores sundhed, både fysisk og mentalt.

 

(Depression, angst, hovedepine, nedtrykthed, Mareridt, følelsen af at være, lavt selvværd forkert, smerter, Spiseforstyrrelse, søvnbesvær, ondt i maven, panik, irritabel tyktarm…)

Min erfaring er, at når årsagen er fundet, så forbedres livskvaliteten markant i alle livets områder.

Du får mere energi, lysten til at være sammen med andre, opleves mere positiv og livet føles meget mere intens. 

Nogle klienter bliver meget overvældet af de nye indtryk i deres liv, hvor de føler, at de nu oplever glæde, kærlighed omkring dem på en helt ny måde, eller måske for første gang i deres liv. De viste ikke hvad de manglede, før de nu lærte de nye følelser. 

de_DEDeutsch