Svens historie

Sven har et problem, han er meget ked af det og mangler meget energi. Sven ved ikke, hvorfor han er så trist. Han har alt, hvad han kunne ønske sig, en dejlig kone, en lille datter og en søn. Sven har et godt arbejde, et dejligt hus og to biler. Sven har alt, hvad han har ønsket sig ... men Sven er trist.
Ofte siger han til sig selv, at han burde være taknemmelig. Men Sven er ikke taknemmelig, kun trist.

Og det er præcis det, han vil ændre! Sven er villig til at søge hjælp. Han lærer af en ven, som fandt glæden igen ved hjælp af hypnose. Sven er nysgerrig, og hans ven fortæller ham, hvordan hypnose hjalp ham med at blive glad igen. Nu kan han leve sit liv igen med glæde og energi.
Sven tager beslutningen om ikke længere at være ulykkelig, han ønsker at opleve glæde igen, lige som sin ven.
Sven laver en aftale med sin vens hypnotisør. Han håber, at han snart vil føle glæde igen. Han får en aftale til en indledende samtale med hypnotisøren, han er ikke kun trist, men er nu også meget nervøs.
Han havde aldrig været nødt til at få hjælp fra andre. Han gjorde altid alting selv. Sven ved ikke, hvordan man modtager hjælp, og han ved ikke, hvad han skal sige eller hvad han kan forvente. Sven er bange, men også meget forhåbningsfuld, at han kan blive glad igen. Så han samler al sit mod og kører til den indledende samtale. Til sin store overraskelse er hypnotisøren en helt almindelig kvinde, der tager sig tid til at tale med ham. Sven føler sig forstået og ser frem til hypnosen. En uge senere oplevede Sven sin første hypnose. Sven er opmærksom og klar under hypnosen og ser det hele meget klart. I hypnosen er Sven trist og græder. Han ser sig selv som barn, han ser sin far for altid forlade ham. Sven er meget trist. Efter en periode med tristhed bliver Svens sind mere og mere lyst. Sven fornemmer en behagelig varme, ja han føler endda lidt glæde. Sven føler glæde! Efter hypnosen føler Sven lidt glæde. Sven taler med hypnotisøren om oplevelserne i hypnosen. Sven ønsker at komme tilbage og føle endnu mere glæde. Sven kommer nu regelmæssigt til hypnotisøren - en gang om ugen. Sven føler mere og mere glæde og energi. Han kan nyde sin familie igen, og han nyder endda arbejde igen. Et par uger siden begyndte Sven at mødes med sine gamle venner igen. Sven er glad og føler sig fuld af energi og livsglæde igen. Sven blev hypnotiseret 8 gange. Sven føler glæde.

Vær som Sven ...
Tag din lykke, din glæde og dit liv i egen hånd.

da_DKDansk