... fordi jeg er det værd

Slip af med den indre stemme, der blokerer dig i dine handlinger

“Det kan du ikke gøre alligevel”, “Jeg kan ikke gøre det”, “Jeg behøver ikke engang at starte”, “De andre er bedre end mig” - blokerer din indre stemme dine handlinger?
I hypnosen finder vi årsagen til din negative indflydelse og løser den. Når årsagen er væk, kan nye positive følelser og overbevisninger manifestere sig.

Selvværdsproblemer dukker op i mange forskellige adfærd, følelser og handlinger.

 • At tale foran en gruppe - bare tanken kan gøre dig ubehagelig? Våde hænder, hjertebanken, nervøs mave, black out, rastløshed - simpelthen panik?
  I hypnosen finder vi frem til årsagen til frygt og løser den. Ofte er følelsen bag frygten, følelsen af utilstrækkelighed og frygt for fiasko.
  Denne frygt opstod ofte i barndommen, nogle gange gennem direkte oplevelser som at blive grinet af, for eksempel under konfirmationstalen. Eller indirekte gennem følelsen af ​​ikke at være god nok, fordi forældrene altid gav udtryk for, at ens præstationer ikke var gode nok.
 • Jeg fortjener ikke, at andre er gode for mig, at jeg har et godt job, at jeg bliver behandlet med respekt, at jeg bliver bedt om min mening, at jeg bliver set, at jeg får en god karakter for mit arbejde, at jeg er at blive elsket, at få anerkendelse ...
  Disse er alle overbevisninger, der har en stærk indflydelse på livet, handlinger og følelser. Hvis vi mener, at vi ikke er noget værd, udstråler vi det, og vi bliver ofte behandlet dårligt. Dette styrker vores negative selvbillede. Ofte behandler vi os mindre kærligt, fordi vi mener, at vi ikke fortjener bedre. I hynosen finder vi sammen de underliggende følelser og de oplevelser, vi har haft, og føler dem igennem. Så kan vi opløse dem lidt efter lidt. Jo mere fri vi bliver fra negative, blokerende følelser, jo mere kan vi elske os selv og genkende og føle vores egen værdi.
 • Jeg siger altid ja, og jeg påtager mig altid "frivilligt" opgaver, som jeg faktisk ikke vil eller ikke vil udføre i samme omfang.
  Hvis du kan se, at denne slags ting sker for dig igen og igen, er det sandsynligt, at du føler, at du skal gøre det for at være god nok, blive anerkendt, ikke blive afvist eller for at værdsætte dig selv.
  Bag denne adfærd er ofte krænkelsen af ​​vores selvværd, skader, som vi ofte oplevede i barndommen. Oplevelsen af, ​​at skulle præstere for at blive elsket eller afvist, når du sagde "nej", at være blevet ignoreret, når du ikke opfyldte forventningerne eller endda at blive straffet i form af fysisk vold.
  Børn har brug for deres forældres godkendelse og kærlighed for at udvikle en sund selvfølelse. Hvis vi ikke er elsket for vores egen skyld, men kun på grund af vores opførsel og vores præstationer, har vi altid en følelse af, at vi er nødt til at opnå noget for at blive elsket.
  I hypnose kan vi gå tilbage til disse selvtillidskrænkelser, til de følelser, som vi ikke kunne behandle som børn og derfor har skubbet væk. Dette er en helt normal overlevelsesmekanisme, som vi havde brug for som børn. I dag er vi i stand til at se på de følelser og de blokerede følelser, føle dem igennem, og give slip for at integrere dem i nye adfærd og mønstre.

Symptomer på manglende selvværd kan omfatte:

 • Perfektionisme
 • Ikke at kunne udtrykke din egen mening
 • Frygt for at tale i grupper
 • Se sig selv dårlig og finde fejl
 • Gør egen præstation dårlig
 • Sygelig stræben efter succes og anerkendelse udefra
 • Ikke at imødekomme eller opfatte dine egne behov
 • Altid at skulle sige "ja"
 • Sociale fobier
 • Stærk jalousi
 • Erythropfia (frygt for rødme)
 • Forsøg på at kontrollere sig selv hele tiden
 • Konstant sammenligning af egne præstationer med andres
 • Definer dig selv udelukkende gennem præstation
 • Følelsen af ​​utilstrækkelighed
 • Frygt for autoriteter
Selvværd - hvad er det egentlig?

Selvværd er vores egen vurdering af os selv. Normalt lægges grundlaget for vores selvværd i barndommen. Børn har brug for deres forældres godkendelse og kærlighed for at udvikle en sund selvfølelse. Hvis vi ikke er elsket for vores egen skyld, men kun på grund af vores opførsel og vores præstationer, vil vi altid have en følelse af, at vi er nødt til at opnå noget for at blive elsket. Institutioner som børnehaver, skoler og sportsklubber bidrager også til præstationsorienteret tænkning. Vi sammenlignes med andre fra en tidlig alder, og så begynder vi at sammenligne os med søskende, klassekammerater og venner. Vi overtager de evalueringer, som vi bliver spejlet og fortalt udefra, og begynder at evaluere os selv bevidst og ubevidst.

Vores indre kritiker er født. Du ved muligvis også, at du ofte taler negativt til dig selv, det skulle jeg have gjort anderledes, jeg skulle have sagt det, hvorfor kan jeg ikke, jeg kan ikke gøre noget, det var klart, at Linda ville få jobbet og ikke mig, fordi ... vi går ofte meget hårdt på os og bedømmer vores opførsel, udseende og vores evner meget negativt. Jeg tænker, så dårligt, som vi taler med os selv, ville de fleste ikke tale med deres venner, kolleger eller børn.

Vores selvtillid bestemmer i vid udstrækning vores liv, hvordan vi har tillid til os selv, hvordan vi håndterer fiasko og succes, og hvordan vi håndterer os selv.

Elsker du dig selv? Tillader du dig selv at lave fejl, og tager du dig godt af dig selv? Hvilken værdi giver du dig selv simpelthen fordi du er der, fordi du er dig?


I hypnosen kan vi gå tilbage til disse selvtillidskrænkelser, til de følelser, som vi ofte ikke var i stand til at behandle som børn og derfor har skubbet væk. Dette er en helt normal overlevelsesmekanisme, som vi havde brug for som børn. Mange adopterer dette mønster fra barndommen, følelser skubbes væk, og der er stadig større følelsesmæssige blokader i os. Hypnose starter lige der, med de følelser, der ikke blev mærket, kan du tillade dig selv at føle følelserne igennem og give slip på dem. Når du har opløst følelserne, kan du revurdere dig selv med en mors kærlige hjerter. Du er værdifuld, fordi du er.

da_DKDansk